DUS RECE PENTRU CONPET: AFC FILIPESTII DE PADURE-CS CONPET PLOIESTI 2-1

Astazi dimineaţă cu începere de la ora 11,00,  pe stadionul “Minerul” din Filipeştii de Pădure, cele două colege de serie şi eşalon, divizionarele de Liga a III-a AFC Filipeştii de Pădure şi CS Conpet Ploieşti au disputat revanşa meciului amical de marţi. Atunci, fotbaliştii pregătiţi de Silviu Dumitrescu, care evoluează pe  arena de la Strejnic, câştigaseră cu scorul de 2-0 în faţa “Filipeştinei” pregătită de către George Niculuţ, la capătul unei dispute în care transportatorii de ţiţei prin conducte, în special în mitanul secund, au făcut legea pe „gazonul alb”, ca şi rezultatul de altfel.

De această dată, pe o suprafaţă de joc acceptabilă – graţie eforturilor făcute de către organizatori -  meciul a fost mult mai echilibrat şi, surprinzător, la pauză gazdele au condus la un gol diferenţă, graţie golului înscris de Chiriţă. Atât în prima parte, cât şi în cea secundă, jucătorii ambelor echipe s-au angajat la un efort susţinut, în dese momente lupta pentru balon fiind acerbă, fapt care i-a mulţumit, evident, pe tehnicienii celor două grupări. În această încleştare, după pauză cele două echipe au mai marcat câte un gol fiecare, Marinescu, din penalty, pentru filipeşteni, iar pe final oaspeţii au redus din handicap prin Dumitru, ceea ce nu i-a scutit, însă, de înfrângere. Firesc, după meci am cules şi opinile oficialilor celor două echipe prahovene. Astfel, Nicolae Vereu, directorul sportiv, al AFC Filipeştii de Pădure, ne-a declarat: „A fost un test edificator, care ne dă speranţe într-o comportare bună şi în campionat”.

De partea cealaltă, Silviu Dumitrescu a spus: „Acest eşec sper să ne trezească la realitate. Duşul acesta rece a venit tocmai la timp şi sper ca băieţii mei să ţină cont de el”.

AFC Filipeşti: Răchită – Năescu, Petre, Cazan, L. Radu – Chiriţă, Dascălu, Marinescu, Ojică – Pelmuş, Elisei. Pe parcursul jocului au mai evoluat: Brebenel, Toader, Budileanu, Bârsan şi Niţoi. 
Conpet: Dinu – M. Gheorghe, Dan, Creţu, Stanca – Lică, Ilioiu, Enescu, Stăncescu – Ivan, Iacob. În cel de-al doilea mitan, antrenorul Dumitrescu a trimis pe „gazon” următoarea formulă de echipă: Bica – Tudor, Creţu, Stanca, Dumitru – Cioc, Baciu, Voinea, Andrei – Nica, C. Ilie. Nu au putut fi utilizaţi Lungu şi Frâncu, ambii accidentaţi.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!