ISI MAI AMINTESTE CINEVA?

Februarie 4, 2010 by Edi Moldovan  
Filed under Editorial, Stiri principale

Trimiterile către amintirile frumoase ale sportului prahovean devin din ce în ce mai frecvente în ultima perioadă, tocmai pentru faptul că prezentul nu prea oferă motive de satisfacţie.

Despre marea echipă de volei masculin care a existat la Ploieşti prea puţini sunt aceia care îşi mai aduc aminte. Probabil că doar acei suporteri minunaţi, de vârstă onorabilă, care erau nelipsiţi de la meciurile din sala Olimpia şi cei implicaţi atunci în fenomen mai au, din când în când, câte un flash al succeselor pe bandă rulantă care erau obţinute de băieţii de la Petrom Ploieşti.

Pentru că ultimul antrenor pe care l-a avut acest „dream team”, argentinianul Coelho, a încercat să viseze că formaţia sa poate lupta pentru Liga Campionilor, şefii de atunci au decis să…desfiinţeze echipa.

Timpul a trecut, uitarea a copleşit, treptat, strălucirea succeselor de altădată şi, în afara lui Robert Tvardochlib, care ţine cu dinţii la menţinerea acestui frumos sport în Ploieşti, nimeni nu prea mai pare interesat de volei.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!