LIDERUL S-A IMPOTMOLIT LA POALELE CARAIMANULUI

Martie 15, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

Brigada de Arbitrii Verifica TerenulCARAIMANUL EURO-AFRICA BUSTENI - INTERSPORT PLOPENI 1-1 (0-0)

Arena: “Caraimanul”, Busteni. Asistenta: circa 100 de spectatori. Au marcat: Diaconu (78-penalty) / Chirion (70)

CARAIMANUL: Crintea - Alex Anghel, Avadanei, Adrian Anghel, Dumitru - Iacob, Nutescu, Istrate (74 Ciobanu), Diaconu - Buga (72 Chira), Plumb. Rezerve: Balanescu - Cristu, Manescu, Filivea. Antrenor: Iulian Dragnea.

INTERSPORT: Gheorghe - Stanciu, Grigore, Boca, Radu - Iordache (86 Negreanu), Bunea, Stroe, Chejnoiu (58 Chirion) - Huza, Puiulet (89 Drugau). Rezerve: Popa - Angelescu, Onica. Antrenor: Marius Voicila.

Au arbitrat: Florin Ionescu - Ilie Iordache si Ionel Gheonea. Observator AJF: Iulian Andreoiu.

Cartonase galbene: Alex Anghel (20), Adrian Anghel (24), Nutescu (48), Diaconu (71)/Huza (9), Grigore (62), Boca (62), Stanciu (80), Puiulet (81)

Jucatorul meciului: Alex Crintea

 

Etapa a XXI-a din primul esalon fotbalistic al judetului a programat cateva intalniri interesante, una dintre aceasta disputandu-se la Busteni, acolo unde Caraimanul din localitate a primit replica actualului lider al Ligii A Prahova, Intersport Plopeni.

momentul in care gazdele au restabilit egalitetea din dreptul punctului cu varPe un teren acoperit in totalitate cu zapada, care, de altfel, a fost foarte aproape sa amane partida, cele doua combatante au oferit un spectacol placut ochiului, incheiat nedecis, scor 1-1 (la pauza: 0-0). Echipa mai prezenta in joc, care si-a creat mai multe ocazii de a marca, a fost Intersport Plopeni. In prima repriza, oaspetii au irosit si o lovitura de pedeapsa, prin atacantul Andrei Puiulet, care a fost “ghicit” de portarul gazdelor, Alexandru Crintea (minutul 21). De asemenea, un alt jucator al vizitatorilor care si-a trecut numele pe lista “ratangiilor” a fost Radu Huza, care dupa ce l-a driblat pe aparatorul buturilor gazdelor a sutat, din unghi, pe langa poarta (32). In schimb, fotbalistii gazdelor au raspuns printr-o asezare buna pe teren si nu au facut rabat de la efort.

In actul secund, dupa o actiune pe partea dreapta a lui Huza, urmata de o centrare in suprafata de pedeapsa a amfitrionilor, Puiulet a sutat la poarta, Crintea a respins pana la Chirion, care de la sase metri a marcat lejer (70). 0-1 si oaspetii pregatiti de Marius Voicila pareau ca se indreapta spre o noua victorie in campionat. Dar, a venit minutul 78, atunci cand atacantul gazdelor Petrisor Chira a sutat in fundasul oaspetilor Cristian Boca, asistentul Alexandru Ilie a semnalizat hent in careu, iar centralul Florin Ionescu a indicat punctul cu var. Dupa parlamentarile de rigoare, amfitrionul Lucian Diaconu a marcat si a restabilit egalitatea, la chiar singurul sut pe spatiul portii aparate de Andrei Gheorghe! Pana la final niciuna dintre combatante nu a reusit sa dea lovitura de gratie.

 

 

Comments

One Comment on "LIDERUL S-A IMPOTMOLIT LA POALELE CARAIMANULUI"

  1. bogdan stroe on Mar, 17th Mar 2009 10:06 pm 

    A fost fault pentru noi inainte sa suteze la poarta si nici nu l-a lovit in mana , iar daca il lovea , era foarte aproape , si nu a existat intentie de a juca mingea cu mana , deci nu avea nici un motiv sa se bage dobitocul de tusier , nici nu vreau sa-i pronunut numele
    Scrie ca la 1-o ne-a oprit din faza clara de gol , sa-i arate galben unuia , putea sa lase avantaj si apoi sa-i dea , sau sa nu-i dea . . .cert e ca ne-a oprit
    Ne-a oprit din actiune clara de gol la 1-0 si apoi penalty asta a fost la Busteni , viciere de rezultat indiferent de celelalte ocazii ale noastre , iar observatorul ne spune la sfarsitul meciului ca ” ne-am batut singuri ”
    Asta trebuia sa scrii . . . domnule ziarist jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!