PREA TARZIU

Iulie 6, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

Juniorii C (născuţi în 1994 şi mai mici) ai clubului Petrolului Ploieşti, fotbalişti care au participat la finele săptămânii trecute la turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional, nu au reuşit să se califice pentru ultimul act al întrecerii. Cu o victorie şi o înfrângere la activ, jucătorii pregătiţi de Nicolae Nuţă au terminat pe locul secund în grupă, fiind devansaţi de gazdele turneului, Sporting Suceava. Mai mult, formaţia locală va susţine astăzi, de la ora 10.00, pe stadionul “Areni”, din Suceava, finala turneului, joc în care vor întâlni pe Steaua Bucureşti.

Despre prestaţia echipei sale la turneul din Moldova, tehnicianul Nicolae Nuţă ne-a precizat: “Noi am pierdut calificarea în finală în primul meci din grupă, cel cu Sporting Suceava. În acel joc am ratat zece ocazii clare de a marca, în timp ce gazdele întrecerii nu au avut decât două oportunităţi în care au izbutit să marcheze singurul gol al întâlnirii. Chiar dacă a fost o competiţie pentru copii născuţi în 1994 şi mai mici, noi am avut în componenţă 12 fotbalişti născuţi în 1995. Cu siguranţă în campionatul viitor vom defila şi vom câştiga finala Campionatului Naţional de juniori C”.

În cel de-al doilea meci din grupă, levii lui Nicolae Nuţă s-au impus cu scorul de 2-1 în faţa celor de la Oţelul Galaţi, pentru prahoveni marcând Iancu şi Crosman.

Altfel, cine se va impune în meciul de astăzi, va juca finala Campionatului Naţional pentru această categorie de vârstă, joc în care vor întâlni câştigătoarea turneului semifinal de la Timişoara. Meciul care va desemna cea mai bună grupă de juniori C la nivel naţional va fi găzduit de terenul din incinta Complexului Sportiv Mogoşoaia şi va avea loc pe 10 iulie.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!