CADOURI PENTRU INVINGATORI

Septembrie 7, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal AJF

TELEAJEN II/ASO SLANIC-AVANTUL MANECIU 0-3 (0-1)

Arenă: ”ASO”, Slănic. Asistenţă: circa 200 de spectatori. Au marcat: Stanciu (8), C. Stoian (70), D. Stoian (80).

TELEAJEN ASO: Bădulescu (73 Marin) – Solomon, Rădulescu (cpt.), Safta – Copcealău, Zaharia, Cernea, M. Ioniţă (46 Bobeică), Roşu (Geangu) – Cojanu, Vulpe (73 Burnescu). Rezerve: V. Ioniţă. Antrenori: Florin Burnescu şi Ion Albină.

AVÂNTUL: Chiru – Militaru (cpt), Iordache, Sârbu, M. Savu (86 Cruceru) – Manole, Cârstocea, D. Stoian (83 Fl. Savu), Stanciu (61 Voicu) – Miroiu, Mâinea (63). Rezerve: Ţigău – Drăgănoiu, Nedelcu. Antrenor: Dorinel Beznea.

Au arbitrat: Daniel Richită (Boldeşti) – Adrian Calestru şi Andrei Sotir (ambii, din Ploieşti). Observator AJF: George Andrei (Ploieşti).

Avertismente: Geangu (60), Rădulescu (81)/Stanciu (55).

Jucătorul meciului: Valentin Iordache.

Una dintre candidatele la promovare în cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, Avântul Măneciu, a câştigat la un scor de neprezentare meciul de la Slănic, unde a întâlnit pe Teleajen II/ASO Slănic. Cele trei goluri izbutite de vizitatori au venit pe fondul greşelilor făcute de amfitrioni în defensivă, acestea fiind speculate din plin de atacanţii Avântului. Mai întâi Stanciu

s-a trezit cu o mingea în centrul suprafeţei de pedeapsă a gazdelor, acolo de unde a marcat cu latul (minutul 7). Cadourile amfitrionilor au continuat după pauză, mai exact în minutele 70 şi 80, când fraţii Stoian, Cosmin şi Daniel, au marcat golurile care au consfinţit destinaţia finală a celor trei puncte. În urma acestei victorii, Avântul Măneciu şi-a depus o candidatură serioasă la prima poziţie a Ligii A Prahova.

Chiar dacă tabela de marcaj a indicat, la ultimul fluier al centralului Daniel Richită, 0-3, scorul final poate fi considerat prea mare, în condiţiile în care până în minutul 70, atunci când s-a marcat cel de-al doilea gol al întâlnirii, s-a jucat de la egal la egal, fiecare grupare putând să marcheze în mai multe rânduri.

Situaţie incertă la Aluniş

Cea mai suferindă echipă de la nivelul Ligii A Prahova este Progresul Aluniş, formaţie care în cinci etape nu a cunoscut gustul victoriei, ba mai mult încasând cele mai multe goluri până acum: 27. În etapa de la finele acestei săptămâni Progresul a fost învinsă cu scorul de 3-0 de către Caraimanul Buşteni, iar unele zvonuri spun că acesta ar putea fi ultimul meci al grupării din Aluniş pe prima scenă fotbalistică a judeţului.

Comments

One Comment on "CADOURI PENTRU INVINGATORI"

  1. susanu on Lun, 7th Sep 2009 9:31 am 

    pt maneciu e al 2 lea meci care il castiga de pe urma cadourilor!!!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!