CUPA ORR-4X4, SE LANSEAZA ACUM IN PRIMA SA EDITIE!

Octombrie 10, 2009 by redactie  
Filed under Auto-Moto, Stiri principale

afis_cupa_orr

In perioada 15-18 octombrie 2009 sunteţi invitaţi să participaţi la Cupa ORR Vălenii de Munte la ceea ce se vrea a fi:

  • un concurs: intr-un cadru organizat si in atmosfera specifica, participantii se intrec direct in depasirea obstacolelor ridicate de cele mai spectaculoase piste ale Valenilor si nu in ultimul rind, de Organizator !

  • o aventura: fiorii aventurii pure sunt garantati de un weekend de suspensii întinse la maximum, motoare turate şi adrenalină , in salbaticia peisajului si a capriciilor climatului montan.

  • un eveniment: prezenta masiva la preselectii, larga participare, implicarea locala si interesul mass-mediei fac din CUPA ORR nu numai un eveniment sportiv, ci si unul social, cultural, publicitar.

  • o vacanta: peisaj si aer curat, noi cunostinte-noi prietenii, focuri de tabara si ospete, sportul preferat …

Concursul va avea 3 clase de concurs: Extrem (individual), Open şi Standard (echipe).

Pentru ca ne place si pentru ca facem bine ce facem, adica ne dam si pentru ca un Suzuki Fest pe an este cam putin pentru dezmat, am vrut sa spun pentru imbogatirea spirituala a noastra si a prietenilor nostri, sub deviza culturala arhicunoscuta “Ne vedem la start!”, va invitam la prima editie a Cupei ORR.

Locul unde-o comitem va fi Valenii de Munte. La ceas de toamna tarzie cu aroma de gutui, frunze moarte, pamant reavan si tuica de pruna, 15-18 octombrie 2009.

Noi credem ca locatia este una misto atat din punct de vedere distanta cat si ca spectaculozitate. Am ales trasee cu de toate, piatra, sleauri, argila, un fel de 3 in 1, numai ca asta este cu mai multe.

Acu’ sa nu va ganditi, ca aceasta Cupa va fi un fel de circuit turistic, o haulita si-o tuicomiceala crunta, in niciun caz. Va fi concurs veritabil, cu premii, concurenti, roadbook.

Programul evenimentului

JOI (15 oct)

14 – 22 – Sosirea si validarea concurentilor la centrul de concurs(va fi anuntat ulterior)
19 – 23 – Verificare tehnica
19 – 22 – Cina
22 – … – Alte activitati jogoscasinoonline.eu

VINERI (16 oct)

07 – 09 – Mic dejun şi briefing
10 – Start în competiţie
18 – 21 – Sosire din competiţie
19 – 22 – Cina
22 – … – Alte activitati Bonus Fara Depunere

SAMBATA (17 oct)

07 – 09 – Mic dejun şi briefing
10 – Trial urmat de Startul în competiţie ( iesirea din trial este cronometrata separat dar se continua fara oprire dupa roadbook)
18 – 21 – Sosire din competiţie
19 – 22 – Cina festiva + festivitatea de premiere
22 – … – Alte activitati

DUMINICA (18 0ct)

07 – 09 – Mic dejun
09 – ….- hai la targ si cascavele!

Locatie event – Valenii de Munte

Startul se va da din centrul orasului  unde va fi stabilit si parcul auto(mereu punct de atractie pentru multimea de vizitatori)

Poligonul de trial off-road, cu obstacole artificiale, confecţionate din metal, beton, cauciuc şi construcţii abandonate, va fi amenajat in imediata vecinatate a orasului

De mentionat ar mai fi faptul ca in aceeasi perioada va avea loc in zona, Festivalul Tuicii si al Cascavelei, editia a VIII-a. Acesta consta intr-o mare sarbatoare campeneasca, produse traditionale, artizanale, mici, bere, turta dulce, formatii de muzica populara si nu numai, un fel de balci, da’ mai modern. Bineinteles ca nu vor lipsi preacinstitii politicieni, cel putin a asa a fost anul trecut si in toate editiile anterioare. Nu stiu daca il veti vedea chiar pe Base tunzand oaiele si pe Nuti, calare, da’ daca trebuie ii aducem si pe ei.

Participanti

La eveniment vor partacipa concurenti din toata tara, impreuna cu stafful lor tehnic, numarul de echipaje inscrise ajungand la 62 insumand 180 persoane participante.

Proaspatul campion national, membru al clubului nostru va fi si el prezent la acest eveniment, ocazie cu care realizatorii emisiunii Promotor vor deplasa o echipa pentru a realiza un reportaj pe aceasta tema.

Articol promotional

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!