CAZUL MIHAI ENE S-A AMANAT PANA MARTI!

ene_afc_filipestii_de_padure Atacantul Mihai Ene, care a evoluat până în actuala stagiune la echipa de liga a III-a Petrolul Lukoil Teleajen, este un fotbalist împrumutat de la colega de serie şi eşalon AFC Filipeştii de Pădure, în anumite condiţii.
Una din clauzele exprese ale înţelegerii era aceea prin care clubul ploieştean se obliga să achite celui din Filipeşti, la termen, o anumită sumă de bani, în caz contar, fără vreun alt demers, jucătorul urma să revină, de drept, la clubul cedent!
Oficialii clubului filipeştean, deşi au solicitat “părţii” adverse respectarea înţelegerii au constatat că partenera sa de “afacere” nu gândeşte la fel, motiv pentru care s-au adresat Camerei Naţionale pentru Soluţionarea Litigiilor, comisie pendinte de Federaţia Română de Fotbal, care a avut acest “subiect” pe masa de lucru joi seara, în sensul ca jucătorul să revină, cu drept de joc, la echipa mamă!
Despre acest “eveniment”, directorul sportiv de la Filipeştii de Pădure, Nicolae Vereu, s-a rezumat la a ne spune: Aşteptam ca astăzi  să avem decizia prin care jucătorul Ene să revină la echipa noastră. Cu surprindere am luat act de faptul că sentinţa s-a amânat pentru marţi! Dacă joi nu am fost considerând că într-un caz atât de simplu nu este necesară prezenţa noastră, marţi, cu siguranţă voi fi la Federaţie, tocmai pentru a nu avea surprize!

Noi ce am mai putea spune?

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!