SPERANTE EUROPENE

Noiembrie 3, 2008 by Cristi Damian  
Filed under Box, Stirea zilei 3

Georgian PopescuMaine, in orasul englez Liverpool, se va auzi primul gong al noii editii a Campionatelor Europene de Box, competitie la care participa si tara noastra. Delegatia “tricolora” va numara noua sportivi, dintre care doi vor fi insotiti de tehnicianul originar din Ploiesti Ion “Nini” Moroita: ploiesteanul Georgian Popescu si timisoreanul Flavius Biea.

“Ambii sportivi au sansa lor, dar in Georgian ne punem sperante mai mari, dupa ce, in aceasta vara, a fost foarte aproape de a castiga o medalie olimpica, fiind eliminat in sferturile de finala”, ne-a declarat Moroita, care a mai adaugat: “In ceea cel priveste pe Biea, sportivul originar din Banat este un pugilist tanar, cu reale calitati, dar care-i lipseste experienta. Si el are sansa lui pe care trebuie sa o fructifice din plin”.

Inca din momentul in care a revenit de la Bejing, Georgian Popescu a anuntat ca, principalul sau obiectiv pentru acest final de an il reprezinta obtinerea unei medalii la Campionatele Europene, performanta care pare a fi realizabila, sportivul ploiestean fiind unul dintre cei mai bine cotati pugilisti la categoria sa de greutate jogoscasinoonline.eu

 

 

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!