RACHITA A SELECTAT DOAR 20 PENTRU BUSTENI

foto_lot_petrolul_ploiesti În urma discuţiilor purtate de către noul staff tehnico - administrativ al Petrolului cu jucătorii, managerul Vivi Răchită a stabilit lotul de fotbalişti care va face deplasarea în cantonamentul centralizat de la Buşteni. Chiar dacă, până acum, Răchită a  avut în pregătire mai mult de 35 de jucători, doar 20 dintre aceştia au „prins” autocarul către Buşteni, care va pleca mâine dimineaţă, la ora 11.00, din curtea stadionului Ilie Oană.

Cei 20 de fotbalişti care merg în cantonament sunt următorii:

Budur, V. Ion- portari, Marcu, D. Chiriţă, Onuţ, P. Stoica, Năstase, S. Baroian, Minciună, Hoprich (FC Sibiu), C. Vlad, L. Mihai, Steriu, Budescu, C. Stoica, Stătică, M. Tudor, Elek, K. Hong (coreean) şi Lungu, ultimii doi sosiţi ieri la antrenamentele echipei.

Tiberiu Baroian, cel care va conduce destinele formaţiei ploieştene, din punct de vedere administrativ, ne-a precizat că echipa va rămâne la Buşteni, la hotelul „Alexandros” până pe data de 25 iulie.

Ne-am descurcat să nu mai plătim avans pentru acest cantonament, beneficiind de înţelegerea şefilor locaţiei din Buşteni, şi vom putea efectua pregătirile în condiţii normale. Mai mult, sâmbătă, de la ora 11.00, vom reveni la Ploieşti, pe stadionul Ilie Oană, preţ de câteva ore, pentru a disputa o nouă partidă de verificare cu un adversar din Liga I, Internaţional Curtea de Argeş“.

Nelu ŞTEFĂNESCU, Edi MOLDOVAN

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!