FC PETROLUL SI PRIMARIA S-AU INTELES. LUNI SE SEMNEAZA ACTELE!

sigla_petrolul_ploiesti S-au încheiat negocierile dintre reprezentanţii FC Petrolul şi cei ai Primăriei  Ploieşti şi s-a ajuns la un numitor comun pentru preluarea acestei structuri sportive de către municipalitate.

Pentru un an, echipa va funcţiona tot pe structura SC FC Petrolul (cea din acest moment), foştii proprietari urmând să rămână acţionari. În această perioadă, ei au datoria de a lămuri situaţia financiară a clubului, în momentul de faţă existând unele restanţe la bugetul de stat, restanţe care trebuie achitate pentru ca preluarea echipei să devină difinitivă.

Noutatea constă în faptul că Primăria va conduce, practic, echipa, urmând să fie numit un nou Consiliu de Administraţie, for care va fi alcătuit din persoane propuse de reprezentanţii municipalităţii. Cu alte cuvinte, Florin Bercea şi Edi Alexandru, doi dintre cei mai contestaţi oameni de la Petrolul, de către suporteri,  nu vor mai conduce echipa.

Nu mai există niciun dubiu în acest moment. Primăria a preluat Petrolul şi va numi, săptămâna viitoare un nou Consiliu de Administraţie, care va fi alcătuit din trei membri. Luni va avea loc o şedinţă extraordinară a Consiliului Local Ploieşti în urma căreia se vor ratifica aceste lucruri“, ne-a precizat Vivi Răchită, cel care este şi mamnagerul echipei Petrolul, dar şi consilierul primarului Andrei Volosevici pe probleme de sport.

Numele, palmaresul, culorile , emblemele şi toate celelalte elemente care ţin de OSIM (Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci) vor trece în patrimoniul Primăriei după ce consilierii locali din Ploieşti vor vota acest lucru în  şedinţa de luni.

Comments

One Comment on "FC PETROLUL SI PRIMARIA S-AU INTELES. LUNI SE SEMNEAZA ACTELE!"

  1. Andreea on Dum, 12th Iul 2009 8:38 pm 

    Ma bucur ca in sfarsit este o buna colaborare intre FC Petrolul si primarie.

    Este o veste excelenta.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!