OCTAVIAN BELLU SI-A PREZENTAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE SECRETAR DE STAT IN MTS

Iulie 10, 2009 by redactie  
Filed under Dincolo de Prahova

octavian_belu_mts Octavian Bellu si-a prezentat astăzi demisia din funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului invocând imposibilitatea de a mai lucra într-un sistem “blocat şi fără viitor”.

El a precizat că nu a discutat în prealabil nici cu premierul Emil Boc şi nici cu ministrul Monica Iacob Ridzi.

Nu se putea ieşi din acest blocaj decât printr-un gest pe care mi-l asum şi care, după părerea mea, nu mă poate scoate nici mai alb decât sunt şi nici să mă arate ca cel care ar fugi de răspundere. Am stat, am aşteptat, este vorba şi de imaginea mea, atât cât este, şi de imaginea ministrului . Motivul este imposibilitatea mea de a mai funcţiona într-un sistem blocat în momentul de faţă şi pentru care nu văd niciun viitor. Nu este vorba de ministrul Ridzi“‘, a spus Bellu.

Întrebat dacă practic a demisionat din funcţie, Bellu a răspuns negativ, precizând că a depus la Guvern, conform legii, un document în care solicită premierului acordul pentru încetarea funcţiei. El a arătat că, probabil, va mai lucra o perioadă la minister până când va fi aprobată cererea de retragere din funcţie.

Comments

One Comment on "OCTAVIAN BELLU SI-A PREZENTAT DEMISIA DIN FUNCTIA DE SECRETAR DE STAT IN MTS"

  1. Cristiana Mirea on Mie, 2nd Sep 2009 11:42 am 

    Iata in sfarsit un om cu caracter, care isi doreste cu adevarat sa faca ceva, pacat ca exista doar unul, in tot sistemul birocratic al Romaniei.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!