UN NOU SUCCES PENTRU PETROLISTI

robert_elek Conpet Ploieşti - FC Petrolul Ploieşti 0-1 (0-1)

 

Stadion: „Conpet-Strejnic”. Spectatori 500

A marcat Elek min. 44

Conpet: Bica - I. Dan, Lungu, Creţu, Stanca-Cioc, Ilioiu, Enescu, Oprea-Iacob (cpt.), Stăncescu. Au mai evoluat: Dinu-Frâncu, M. Dan, Baciu, Tudor, Maria, Gheba.

Antrenor: Silviu Dumitrescu jogoscasinoonline.eu

Petrolul: Budur-Dumitru, Chiriţă, Onuţ, P. Stoica - Minciună, Vlad (cpt.)- Năstase, Marinescu, Elek - Ene. Pe parcursul jocului au mai jucat: Şandru -Ion, Marcu, Costache, Stana, Cojan, C. Mihai, Hoprich, Steriu, Voicescu. S. Baroian, Avram, Muţiu, Arnăutu, C. Stoica, Ciki, Posteucă, Stanca, Dobrescu, Toderek şi Simion.

Manager: Vivi Răchită

Arbitri: Alin Gheorghe-Adrian Niţă şi Bogdan Banu (toţi din Ploieşti).

 

Ieri după amiază pe cocheta arenă de la Strejnic s-a disputat partida amicală dintre echipa locală Conpet şi formaţia Petrolul Ploieşti. A fost un meci tipic de pregătire în care atât elevii lui Silviu Dumitrescu cât şi cât cei ai lui Vivi Răchită au încercat să se supună „regulilor” impuse de cei doi tehnicieni. Asta în condiţiile în care transportatorii de ţiţei prin conducte au înscris în raportul de joc 18 fotbalişti iar „lupii galbeni” nu mai puţin de … 35 de jucători !

Dintre aceştia, Budescu şi Odoroabă au fost declaraţi… accidentaţi !

În tribuna stadionului „Conpet - Strejnic” au fost prezenţi 500 de spectatori care continuă să însoţească gruparea petrolistă la orice meci, chiar dacă zarurile nu au fost aruncate, incertitudinea preluării acesteia de către Primărie existând şi în continuare.

Din aceste considerente şi cei mai aprigi susţinători ai echipei fanion al Ploieştiului s-au mai temperat, rareori ei intrându-şi în rol, fie aruncând câte o petardă-două pe gazon, aşa cum au făcut-o şi joi, fie „recitând” zgomotos versuri de genul: „Până Bercea n-o pleca, asta nu-i echipa mea ! „

Revenind la meciul propriu-zis, trebuie să facem precizarea că n-a fost unul deosebit din punct de vedere tehnic şi spectacular, fazele de poartă fiind o rara avis ! A fost, în fapt, o partidă de angajament fizic în care fiecare sportiv era obligat la o mişcare cvasi-permamentă cerută de către cei doi antrenori.

Fazele importante de poartă, câte trei în fiecare repriză, i-au avut în prim plan pe Enescu şi Iacob de la gazde, în debutul partidei, pe Liviu Mihai şi Muţiu, în două rânduri, spre finalul jocului.

Singura acţiune cu adevărat notabilă, în urma căruia s-a înscris unicul gol al partidei, l-a avut coautor pe Vlad, cel care l-a servit impecabil pe „galăteanul” Elek care, din mijlocul suprafeţei de poartă, l-a executat cu sânge rece pe Bica. 

La finalul jocului oficialii celor două grupări erau, oarecum, mulţumiţi de modul în care elevii lor s-au angajat la  effort, chiar dacă vremea a fost călduroasă, iar starea gazonului nu tocmai propice pentru artificii tehnice.

Pentru Petrolul, acesta a fost al doilea meci de verificare de când s-au reluat pregătirile, după cel disputat cu Petrolistul Kaproni Boldeşti (câştigat de Petrolul cu 5-1).

Comments

2 Comments on "UN NOU SUCCES PENTRU PETROLISTI"

  1. Andreea on Dum, 12th Iul 2009 8:39 pm 

    Tare stirea cu 35 de jucatori inscrisi. Mi se pare enorm, deja.

  2. Sensio on Lun, 13th Iul 2009 4:11 pm 

    Bravooo Petroluu!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!