ALEXANDRU TUDOR-CU FITE

alexandru_tudor Atunci când un meci, mai ales amical, este arbitrat de Alexandru Tudor, te aştepţi ca aceasta să iasă în evidenţă. Fie prin maniera de arbitraj, fie prin anumite tabieturi la care “Brad Pitt” nu pare dispus să renunţe.

La meciul dintre Petrolul şi Unirea Urziceni, Tudor nu s-a dezminţit. După ce a acordat 5 artonaşe galbene în prima repriză, Alexandru Tudor şi-a etalat fiţele şi în pauza meciului. înainte să iasă pe gazon, pentru a arbitra a doua repriză, Tudor i-a solicitat lui Cristi Nica să-i găsească un maseur pentru că simte că are nevoie de masaj, la terminarea meciului.

Nu spune nimeni că nu este necesar un masaj la finalul partidei, dar, ca să vrei masaj după un meci amical în care nu prea te-ai omorât cu firea, şi să foloseşti un ton apoape imperial mi se pare prea mult.

Un pic surprins de solicitarea lui Tudor, Nica l-a delegat pe Ionuţ Borcan – unul dintre asistenţii lui Tudor la acest meci – să găsească maseurul respectiv, iar de la Borcan, cererea a ajuns la Tibi Baroian, cel care va fi preşedintele Consiliului de Administraţie al Petrolului.

Comments

One Comment on "ALEXANDRU TUDOR-CU FITE"

  1. Barosu on Mar, 14th Iul 2009 6:10 pm 

    Bun articol. Prea plin de el Alexandru Tudor. Cu cat esti mai modest cu atat esti mai apreciat, dar cand esti plin de fite si oamenii sunt scarbiti de atitudinea ta.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!