CONSILIERII LOCALI AU VOTAT IN UNANIMITATE: PETROLUL ESTE, INCEPAND DE ASTAZI, ECHIPA MUNICIPALITATII PLOIESTENE

vot_consilieri_preluare_petrolul Protocolul prin care mărcile Osim care au aparţinut Federaţiei Sindicatelor din Petrol (referitoare la echipa de fotbal Petrolul Ploieşti) au intrat în patrimoniul Municipiului Ploieşti a fost aprobat, astazi, în unanimitate, de consilierii locali. Din cei 27 de consilieri locali au fost prezenţi la şedinţa extraordinară a Consiliului Local doar 21, dar, cu toţii au votat pentru ca Petrolul să devină echipa municipalităţii ploieştene.

“Sunt mulţumit de faptul că numele Petrolul este, începând de astăzi al Consiliului Local Ploieşti şi nu va mai pleca de aici!”, a declarat primarul Ploieştiului la finalul şedinţei.

Prin protocolul votat ieri de consilieri - şi care va fi semnat astăzi, la ora 10.00- s-a stabilit că, dacă actualii acţionari de la echipă nu vor mai vrea să vândă acţiunile către municipalitate după lămurirea situaţiei financiare de către controlul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală- control care se află în derulare în acest moment- atunci vor trebui să plătească municipalităţii daune de 1.000.000 de euro şi vor pierde mărcile OSIM (numele, culorile, siglele, palmares, etc.). În schimb, dacă după lămurirea situaţiei financiare a clubului, municipalitatea nu va mai dori să cumpoere, ea va fi cea care va fi obligată să le plătească actualilor acţionari suma de 1.000.000 de euro.

Tot în şedinţa Consiliului Local Ploieşti s-au aprobat propunerile făcute pentru viitorul Consiliul de Administraţie al echipei. Noii membri ai acestuia vor fi Tiberiu Baroian, Paul Palaş şi Gabriel Ionescu, Baroian urmând a fi preşedintele acestui for.

Vom reveni cu amănunte despre aprobarea protocolului prin care numele de Petrolul a trecut în patrimoniul Consiliului Local Ploieşti şi despre celelalte discuţii purtate pe această temă.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!