BATUTI DE UN CAMPINEAN TRICOLORUL BREAZA-DUNAREA GALATI 0-1 (0-1)

tricolorul_breaza_dunarea_galati Arenă: Parc, Breaza. Asistenţă: circa 250 de spectatori. A marcat: Cioinac (19)

TRICOLORUL: B. Sava – Samson, Cr. Apostol, Ghidia, Raţă – Câţă (65 Cursaru), Turiac (46 Dascălu), Liuba, Puie – M. Vişan (’69 B. Marinescu), A. Vasilescu (cpt.). Antrenor: Florin Stăncioiu.

DUNĂREA: Mindileac – Agache (90+2 Căldăraru), Velescu (cpt.), Em. Cristian, S. Cucu – Al. Cristea, Cioinac – D. Cristescu, I. Enache, Ed. Bica (74 A. Popescu) – Patrichi (20 Cârjan). Antrenor: Stelian Bordeianu.

Au arbitrat: Florin Ghimbăşan – Bogdan Hârlab (ambii, din Braşov) şi Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea).

Jucătorul meciului: Ionuţ Enache.

Tricolorul Breza nu a reuşit să câştige al doilea meci disputat pe teren propriu, jucătorii antrenaţi de către Florin Stăncioiu fiind învinşi, la limită, de către Dunărea Galaţi. Moldovenii s-au impus cu scorul de 1-0, co-autor la singura reuşită a întâlnirii fiind câmpineanul Eduard Bica. După ce l-a driblat pe fundaşul stânga Samson, fostul echipier al defunctei FCM Câmpina a centrat în faţa porţii, acolo de unde Cioinac a marcat cu un şut în dreapta lui Sava. Era minutul 19 şi prahovenii aveau tot destul timp la dispoziţie pentru a reveni pe tabela de marcaj. Nu a fost să fie aşa, experienţa gălăţenilor şi-a spus cuvântul, aceştia reuşind să închidă culoarele către poarta fostului jucător al grupării din Câmpina, Mindileac. În actul secund tot vizitatorii s-au arătat mai periculoşi în faţa porţii, acelaşi Bica le-a făcut zile negre fundaşilor gazdă, dar centrarea lui de stânga nu este fructifica de Enache, portarul Sava având un reflex de zile. Văzând că echipa sa nu merge, Stăncioiu i-a aruncat în luptă pe Cursaru şi Marinescu, dar nici aceştia nu au reuşit să spargă reduta grupării originare de la malul Dunării. Ultimul fluier al centralului braşovean Florin Ghimbăşan a consemnat rezultatul stabilit în minutul 19, Tricolorul Breaza fiind la a doua înfrângere în actuala stagiune, din trei meciuri disputate.

În etapa de la finele acestei săptămâni, oamenii lui Stăncioiu vor întâlni, în deplasare, pe Delta Tulcea, iar prahovenii au nevoie de toate punctele puse în joc pentru a nu se afunda în subsolul clasamentului.

Comments

One Comment on "BATUTI DE UN CAMPINEAN TRICOLORUL BREAZA-DUNAREA GALATI 0-1 (0-1)"

  1. Cosmin Manea on Mie, 2nd Sep 2009 11:27 am 

    mi-ati furat poza. amenda !!!

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!