PASI SPRE LOCAL KOMBAT

Septembrie 3, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Box, Stiri principale

kickboxing La finele săptămânii trecute, în oraşul Odorheiul Secuiesc s-a desfăşurat o nouă etapă de preselecţie la kickboxing, la capătul căreia se va stabili cei mai merituoşi sportivi care vor lupta în concursurile de Local Kombat, de anul viitor.

La întrecerea din Ardeal a luat parte şi un sportiv ploieştean: Leonard Florin Gheorghe (categoria 60 kg). Este legitimat la clubul KO GYM, din Ploieşti, pregătit fiind de maestrul Doru Stănescu, şi nu a avut nicio emoţie în a se impune în faţa adversarului său, buzoianul Cătălin Măcelaru. “Leonard a luptat foarte bine, câştigând detaşat în faţa sportivului originar din Buzău”, ne-a declarat maestrul Doru Stănescu. Acelaşi interlocutor a mai adăugat: “De-a lungul partidei a fost foarte atent la indicaţiile mele, tot ce i-am spus l-a ajutat să-şi învingă oponentul din ring. Mă bucur pentru Gheorghe că s-a impus în întâlnirea de la finele săptămânii trecute, şi cu siguranţă va deveni unul dintre cei buni practicanţi ai acestui sport din ţara noastră”.

În gala de la Odorheiul Secuiesc ar fi trebuit să lupte şi Sorin Pietroşanu (72 kg), dar adversarul său a fost cu cinci kilograme mai greu,  antrenorul Doru Stănescu alegând să nu-şi lase elevul să urce în ring.

Următoarea gală de preselecţie va avea loc la Râmnicu Vâlcea, pe 18 septembrie, concurs la care vor lua parte şi patru ploieşteni: deja amintiţii Leonard Florin Gheorghe şi Sorin Pietroşanu, preşedintele clubului KO GYM Ploieşti, Eduard Limboşeanu, şi fostul pugilist Gheorghe Cătălin. Cel din urmă sportiv a fost suspendat în vara lui 2008 pentru doi ani din activitatea de boxer, după ce a fost depistat cu furosemid, substanţă care creşte mult eliminarea renală de săruri.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!