IATAN PE ULTIMUL DRUM

Septembrie 5, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal liga I, Stiri principale

alexandru iatan Decedat miercuri seară, la Giurgiu, portarul de doar 19 ani, Alexandru Iatan va fi înmormântat astăzi, în localitatea sa natală, comuna Plosca, din Judeţul Teleorman. După autopsia efectuată joi, la Giurgiu, corpul neînsufleţit al fostului internaţional de juniori, a fost ridicat de familie de la morgă, clubul din Giurgiu la care Iatan urma să joace, ocupându-se de asigurarea celor necesare.

Familia jucătorului a fost devastată la vederea cadavrului, Iatan fiind transportat în casa părintească, de unde astăzi va fi însoţit de rude, prieteni, colegi, cunoscuţi, pe ultimul drum, înmormântarea fiind programată la ora 12.00.

Chiar dacă banii nu valorează nimic, în aceste momente, clubul Astra a transmis familiei un ajutor financiar, o altă sumă urmând să vină din asigurarea făcută jucătorului de către clubul “Astra”, cu care mai avea contract patru ani.

Federaţia, Dinamo, Petrolul…

În afara cluburilor Astra şi Dunărea Giurgiu, care şi-au anunţat prezenţa la funeralii, alte structuri sportive vor fi şi ele prezente la înmormântarea fostului internaţional de juniori. Astfel, Federaţia Română de Fotbal a transmis un mesaj de condoleanţe familiei, iar foştii săi colegi, Marius Alexe şi stelistul Onicaş (fost coleg de cameră la lotul de juniori), aflaţi în cantonament, cu Naţionala de Tineret, doresc să depună o coroană de flori la căpătâiul portarului.

De asemenea, portarul dinamovist Emilian Dolha şi Gabi Tamaş vor trimite şi ei o coroană, Iatan fiind, pentru câteva zile, în acestă vară, colegul acestora la echipa “câinilor roşii”, el fiind testat de Dinamo Bucureşti acum două luni!

Şi galeria Petrolului şi-a anunţat prezenţa la Plosca, o delegaţie a suporterilor urmând să depună coroane la căpătâiul lui Iatan.

Amicalul cu Dinamo se joacă

Chiar dacă s-a pus problema amânării jocului amical cu Dinamo, programat astăzi la Săftica, până la urmă s-a luat decizia ca meciul să se dispute. Astfel, la funerariile lui Iatan vor participa membrii ai conduceri, ai galeriei, salariaţi ai clubului, plus câţiva jucători, care nu intră în vederile italianului Nicolo Napoli pentru acest amical. Jocul cu Dinamo este programat să înceapă la ora 11.00, oră la care se va ţine un moment de reculegere.

Sursa: text – fcastraploiesti.ro – foto – liga2.ro

Comments

One Comment on "IATAN PE ULTIMUL DRUM"

  1. geo on Sâm, 5th Sep 2009 9:41 pm 

    pacat. Era cu adevarat talentat jogoscasinoonline.eu

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!