PETROM PLOIESTI A CASTIGAT CUPA ROMANIEI LA FOTBAL-TENIS

Iulie 10, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Tenis, Stiri principale

fotbal_tenis La finele săptămânii trecute, în staţiunea estivală Mamaia s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei României la fotbal tenis. Alături de echipele care participă, în mod regulat, în campionatul intern, au luat parte şi formaţii care s-au înscris doar pentru această competiţie. Dacă grupările prahovene, Petrom şi CSU, ambele din Ploieşti, au onorat invitaţia, în schimb echipierii formaţiei Atlas Ploieşti nu au putut participa din cauza problemelor financiare care au afectat această grupare în ultimul timp.

După trei zile de concurs, în care s-a jucat în sistem internaţional (simplu, dublu, dublu mixt şi triplu), câştigătorea ediţiei de anul acesta a fost gruparea Petrom Ploieşti, formaţie care domină, autoritar, şi întrecerea internă de câţiva ani. Mai mult, “găzarii” s-au impus şi la ediţia de anul trecut, semn că nu au rivali în ţară la fotbalul jucat la fileu. Pentru întrecerea de la malul mării, antrenorul-jucător al prahovenilor, Daniel Săsărman, a folosit următorii sportivi: Florin Purice, Alin Mureşan, Daniel Hălăştăoan şi Florin Păuna.

Pe treapta secundă a podiumului de premiere s-au situat “studenţii” de la CSU, care nici de această dată nu au izbutit să ia faţa rivalilor de la Petrom. Pentru concursul de la Mamaia, tehnicianul-jucător Cristian Perianu a mizat pe următorul lot: Adrian Şeler, Cristian Eparu, Iulian Gaşpar, Adrian Vitan şi Levente Fafler.  În schimb, pe locul al treilea s-au clasat sportivii de la CS Vaslui, formaţie care nu participă în campionatul intern şi care s-a înscris doar pentru această competiţie.

 

Următoarea etapă, la Râmnicu Vâlcea

 

După ediţia din acest a Cupei României la fotbal-tenis, întrecerea internă se va relua la mijlocul lunii august, când va avea loc etapa a VI-a. Această rundă va fi găzduită de municipiul Râmnicu Vâlcea şi se va desfăşura în perioada 15-16 august. După primele cinci etape, în fruntea clasamentului se află cele trei echipe originare din Ploieşti: Petrom, CSU şi Atlas.

Iată, mai jos, clasamentul intermediat după primele cinci etape:

1.  CS PETROM PLOIEŞTI     150 puncte jogoscasinoonline.eu

2.  CS Atlas Ploieşti                  137

3.  CSU Ploieşti                        121

4.   CS Nord-Vest Cluj              121

5.   CS Frontiera Oradea           93

6.   CSM Braşov                       83

7.   CSM Chimia Rm. Vâlcea    77

8.   CS Dinamo Satu Mare         58

9.   CS Viitorul Alexandria         18

10. CS Crişul Oradea                18

11. CS Cobra Topaz                 12

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!