AU CASTIGAT LA TALIE

Septembrie 2, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

afc_filipestii_de_padure

Primul meci disputat de AFC Filipeştii de Pădure în actuala stagiune de Liga a III-a (n.n. – în etapa inaugurală prahovenii au câştigat prin neprezentarea celor de la Victoria Adunaţii Copăceni) a arătat o altă echipă faţă de cea din campionatele trecute. Cea mai importantă caracteristică este cea a taliei, formaţia din sezonul acesta fiind cu mult peste cea din sezoanele trecute, în care se regăseau şi câţiva jucători scunzi.

Nou veniţii Bădoiu, fraţii Şandru, Daniel şi Bogdan, Ciorchină şi juniorii Brebenel şi Trică se evidenţiază prin fizicul impozant, dar în disputa de la finele săptămânii trecute această calitate nu i-a ajutat să câştige toate punctele puse în joc. Meciul cu Comprest Gim Bucureşti s-a încheiat la egalitate, scor 2-2, asta după ce oaspeţii au condus cu 2-1, dar prahovenii au egalat la ultima fază de atac.

Din păcate, ultimele 30 de minute ale întâlnirii cu gruparea din Capitală au arătat o echipă gazdă sleită de puteri, acelaşi lucru observându-se şi la jucătorii echipei bucureştene. La 1-0 pentru AFC Filipeştii de Pădure, gol izbutit de tânărul mijlocaş Bogdan Niţoi în minutul 62, amfitrionii nu au ştiut să ţină de minge, preferând să joace pe “contre”. Acest fapt le-a convenit de minune vizitatorilor, care în urma a două contraatacuri au reuşit să revină pe tabela de marcaj, prin Ghiţă (88 – autogol) şi Răduca (90+1).

Una peste alta, gazdele au avut în mână meciul cu Comprest Gim Bucureşti, dar lipsa de experienţă şi şansă au făcut ca tabela de marcaj să indice, la final, un rezultat de egalitate.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!