ELEK, DIN CE IN CE MAI SLAB

Septembrie 2, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

Fără niuciun fel de dubiu, în acest moment, Robert Elek este un jucător important pentru Petrolul Ploieşti. Ex-gălăţeanu este un fotbalist care poate face diferenţa la nivelul Ligii  a II-a, dar doar atunci când joacă la adevărata sa valoare.

Dacă în meciurile de verificare pe care Petrolul le-a disputat înainte de startul campionatului Elek a fost de departe cel mai eficient fotbalist al ploieştenilor, odată cu începutul sezonului blondul jucător ofensiv al Petrolului a intrat pe  o pantă descendentă a evoluţiilor sale.

Ultima partidă de campionat jucată de ploieşteni, cea cu Sportul Studenţesc, a reliefat din plin perioada nefastă pe care Elek o traversează, jocul său fiind unul foarte slab.

Pauza cauzată de amânarea meciului cu Farul Constanţa poate fi salvarea lui Elek, fotbalistul având timpul necesar pentru a reveni la nivelul de joc pe care l-a arătat în perioada precompetiţională. Nu de alta, dar ar fi păcat ca suporterii Petrolului să nu vadă în meciurile oficiale adevărata valoare a fotbalistului Elek.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!