ANTRENORUL ASTREI, IN LITIGIU CU UNIVERSITATEA CRAIOVA

Septembrie 5, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Fotbal liga I, Stiri principale

nicolo_napoli După ce a bifat prima victorie (3-1 cu Rapid) din postura de antrenor principal al Astrei Ploieşti, italianul Nicolo Napoli speră să aibă succes şi în litigiul pe care îl are cu fostul său club, Universitatea Craiova. Pe scurt, Napoli ar avea de primit aproape 20 000 de euro de la formaţia olteană, pe care a pregătit-o în sezonul anterior, bani pe care conducătorii Universităţii nu vor să-i mai dea după ce actualul antrenor al Astrei a fost îndepărtat de la cârma conducerii tehnice a echipei din Craiova. Mai mult decât atât, clubul din Liga I a câştigat, în primă fază, procesul cu antrenorul italian, dar Napoli nu se dă bătut şi a apelat acum la Comisia de Recurs din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal, pentru a i se face dreptate.

În sezonul trecut, Nicolo Naopli a antrenat pe Universitatea Craiova şi a fost îndepărtat, inexplicabil din punctual lui de vedere, cu puţin timp înainte de finalul campionatului, în ciuda faptului că echipa a avut un parcurs foarte bun în campionat.

După ce a plecat de la Craiova, Napoli a vrut să preia pe FC Braşov, dar, în cele din urmă, a ajuns la Ploieşti, la Astra, unde are ca obiectiv menţinerea formaţiei în primul eşalon fotbalistic a ţării.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!