LA PESCUIT DE PUNCTE

Septembrie 5, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a II-a, Stiri principale

tricolorul_breaza După o victorie şi două înfrângeri, una pe teren propriu, se poate spune că startul de sezon nu a fost unul tocmai unul bun pentru nou promovata în Liga a II-a, Tricolorul Breaza. Formaţia antrenată de Florin Stăncioiu a pierdut, runda trecută, pe teren propriu, duelul cu Dunărea Galaţi (scor: 0-1), ajungând la ”-3” în clasamentul adevărului, încă de la începutul campionatului.

Astăzi, de la ora 11.00, prahovenii vor întâlni, în deplasare, formaţia Delta Tulcea, grupare care a avut un start lansat de campionat: trei meciuri şi tot atâtea victorii. În aceste întâlnirii, dobrogenii au marcat 8 goluri şi au primit doar unul, în timp ce prahovenii au izbutit să perforeze plasele porţilor adverse o singură dată, încasând, din păcate, cinci ”boabe”.

Mai mult, tricolorii brezeni nu au impresionat nici în prima deplasare din actuala stagiune, fiind surclasaţi, 0-4, de FCM Bacău.

Un proverb românesc spune că la omul sărac nici boi nu trag. Astfel, pentru întâlnirea cu gruparea din Dobrogea, tehnicianul Florin Stăncioiu nu-l poate folosi pe Oghinciuc (are mâna în ghips), Turiac (trimis la echipa de juniori) şi Vajda (îşi caută, în aceste zile, altă echipă la care să evolueze), astfel că va fi nevoit să caute soluţii din lotul pe care-l are la dipoziţie. Chiar şi în asemenea condiţii brezeni sunt optimişti în şansele lor, mai ales că s-au văzut cazuri în care… ”buturuga mică a răsturnat carul mare”.

După meciul de astăzi, pentru echipierii formaţiei Tricolorul Breaza urmează o săptămână de foc, răstimp în care vor disputa două meciuri importante. Mai întâi marţi, în Cupa României, când vor întâlni Chimia Brazi, apoi sâmbătă, pe teren propriu, cu nou promovata CSM Râmnicu Sărat, în ambele meciuri brezeni ţintind victoria.

Revenind la întâlnirea de astăzi de la Tulcea, partida va fi condusă de o brigadă originară din Bucureşti. La centru a fost desemnat Gabriel Claudiu Boboia, care va fi ajutat la cele două margini de două reprezentante ale sexului frumos: Speranţa Popescu şi, respectiv Mihaela Ţepuşa Gomoescu. Observatori din partea Federaţiei Române de Fotbal au fost desemnaţi Laurenţiu Vărgatu (Brăila) şi Adrian Rămureanu (Bucureşti).

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!