UN AMERICAN LA PETROLUL TELEAJEN

Septembrie 5, 2009 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Liga a III-a, Stiri principale

cody_petrolul_teleajen În lotul echipei cu care tehnicianul grupării Petrolul Teleajen, Valentin Negoiţă, a abordat partida de aseară cu Rapid Bucureşti II s-a aflat şi un jucător originar din Statele Unite ale Americi. Este vorba despre mijlocaşul ofensiv Cody Henry De Grood, fotbalist care a fost înregimentat în cursul zilei de ieri. Născut pe 28 iunie 1990, De Grood şi-a cariera la şcoala de fotbal EuroSoccer Academy, din New York, iar la gruparea din Teleajen a fost transferat de la prim divizionara Astra Ploieşti.

EuroSoccer Academy este o şcoală de fotbal privată de peste ocean şi care, an de an, organizează tabere de fotbal în ţări precum România, Belgia, Spania şi Portugalia.

”Cody este un fotbalist interesant, un băiat cu bun simţ şi care provine dintr-o familie numeroasă”, ne-a spus preşedintele grupării, Mircea Bucur, care ne-a mai spus că jucătorul american a fost împrumutat la gruparea de la capătul platformei industriale Teleajen pentru un an, cu drept de prelungire pentru încă unul.

În altă ordine de idei, de luni lotul grupării din Teleajen va suferi unele modificări, în sensul că mai mulţi jucători vor fi disponibilizaţi. A fost luată această măsură deoarece la antrenamentele echipei sunt prezenţi peste 30 de jucători.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!