GHEORGHE IONESCU A SEMNAT UN NOU CONTRACT CU CSM PLOIESTI

Iulie 4, 2009 by Edi Moldovan  
Filed under Handbal, Stirea zilei 4

gheorghe_ionescu După ce echipa de handbal feminin CSM Ploieşti a retrogradat din Liga Naţională, plecarea antrenorului Gheorghe Ionescu de la echipă era dată ca sigură. Numai că tehnicianul a ales să continue activitatea pe care a început-o în sezonul trecut şi a semnat un nou contract cu formaţia ploieşteană. Noua înţelegere dintre CSM şi Ionescu este valabilă pentru un an şi prevede o clauză de obiectiv pentru antrenor, aceasta vizând promovarea CSM-ului, din nou, în liga de elită a handbalului feminin românesc.

Decizia lui Ionescu de a rămâne la Ploieşti este interesantă, mai ales că el a acceptat o diminuare a salariului.

Dacă antrenorul a rămas, deja două dintre handbaliste au ales să părăsească gruparea ploieşteană. Este vorba despre Andreea Tîlvâc şi Mirabela Toma, aceasta din urmă preferând să se legitimeze la echipa din Reşiţa.

Şi Andreea Dospin are şanse mari de a părăsi echipa CSM Ploieşti, ofertele pentru cea mai bună marcatoare a echipei în sezonul trecut nefiind puţine.

Chiar şi în condiţiile în care şi celelalte jucătoare vor avea salariile diminuate, antrenorul Gheorghe Ionescu poate să spere că echipa va reveni în Liga Naţională, mai ales că nivelul valoric al formaţiilor de Divizia A este unul destul de modest.

Un alt pas important spre normalitate, la această structură sportivă, ar fi reprezentat de reducerea organigramei la nivel de conducere, acolo unde multe persoane au ocupat funcţii importante fără să aibă prea mare legătură cu fenomenul handbalistic. Nu de alta, dar dacă tot a rămas Ionescu antrenor, omul ar trebui lăsat să îşi facă treaba, fără a fi „bruiat” de falşi specialişti.

Comments

4 Comments on "GHEORGHE IONESCU A SEMNAT UN NOU CONTRACT CU CSM PLOIESTI"

  1. Andreea on Dum, 5th Iul 2009 9:18 pm 

    Mi-ar parea rau ca Andreea Dospin sa paraseasca echipa, a facut o treaba buna. :(

  2. vopsele on Lun, 6th Iul 2009 4:08 pm 

    Lasa barca sa se scufunde? Nu e chiar frumos…

  3. mdy on Mar, 7th Iul 2009 3:02 pm 

    dar de ce nu va interesati care este treaba cu retragerea din campionat a echipei hcm hidroconcas buzau,pt ca am inteles ca in locul acesteia va veni csm ploiesti si vor juca tot in liga…

  4. Andreea Gheorghe on Mie, 8th Iul 2009 9:52 am 

    Imi pare rau ca CSM Ploiesti a retrogradat din Liga Nationala. E trista stirea asta.

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!