INFO KAPRONI: PETROLISTUL KAPRONI BOLDESTI-VIITORUL TOPORU

Septembrie 3, 2009 by redactie  
Filed under Fotbal Liga a III-a

Înaintea partidei de mâine, cu Viitorul Toporu, Dragoş Mihalache nu se confruntă cu probleme de lot, toţi jucătorii fiind apţi atât din punct de vedere medical, cât şi al suspendărilor.

Deşi pare un meci uşor, boldeştenii sunt puşi în gardă de schimbările apărute în ultima vreme la Toporu, echipa invitată de FRF în Liga a III-a după ce pierduse meciul de baraj cu CSM Târgovişte schimbându-şi aproape în totalitate lotul de jucători. Parţial înaintea meciului de vinerea trecută, cu Petrolul Teleajen, încheiat 0-0, în care fotbaliştii noi au fost amestecaţi cu cei vechi, şi într-o mai mare măsură în această săptămână, când au fost legitimaţi toţi cei de la Adunaţii Copăceni, 14 sau 15 jucători. Pancovici, Nofitovici sau Turcu sunt trei dintre numele cunoscute ale Viitorului, grupare al cărei nou patron, Nicu Pop, a pierdut recent un proces cu cei de la Adunaţii Copăceni şi a fost nevoit să-şi mute jucătorii la Toporu.

Dragoş Mihalache: „Ştim ce s-a întâmplat la Toporu şi vom pregăti foarte atent acest joc. Le-am explicat jucătorilor că trebuie să tratăm meciul foarte serios, pentru că vom avea parte de nişte adversari mult mai valoroşi decât cei la care ne aşteptam. Indiferent de situaţie, însă jucăm acasă şi nu avem voie să nu câştigăm, iar cu nouă puncte din trei meciuri vom merge altfel la Juventus, în etapa următoare”. Mihalache a avut ocazia să-i studieze pe adversari (care atunci se numeau Adunaţii Copăceni) pe perioada cantonamentului de la Predeal, unde aceştia au susţinut un meci amical cu CS Otopeni, încheiat la egalitate: 2-2.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!