IN FOTBALUL JUCAT LA FILEU SENIOARELE SI JUNIORII LA FINAL DE CAMPIONAT

Septembrie 30, 2008 by Cristi Damian  
Filed under Fotbal Tenis

La finele saptamanii trecute, la Alexandria, s-a desfasurat ultima etapa din cadrul Campionatului National de fotbal-tenis, competitie rezervata senioarelor si juniorilor mari. La intrecerea din orasul teleormanean au luat parte si echipe de profil din judetul nostru: CS Atlas Ploiesti (senioare) si CS Petrom Ploiesti (juniori).

Din pacate, formatiile originare din Prahova nu au rupt gura targului in actuala editie de campionat, ambele grupari clasandu-se in partea inferioara a clasamentului. Astfel, in concursul fetelor, CS Atlas Ploiesti a trebuit sa se multumeasca cu ultimul loc, dar cu speranta ca in noua editie de campionat vor reusi mult mai mult.

Noua campioana la fotbal-tenis la feminin este CS Comexim Lupeni, grupare care a condus de la un capat la altul campionatul, adunand 138 de puncte. In timp ce, pe celelalte locuri s-au clasat, in ordine, CS Razvan Cluj-Napoca (125 puncte), CS Viitorul 003 Alexandria (115), CS Frontiera Oradea (84) si CS Atlas Ploiesti (78).

In schimb, juniorii mari prahoveni au incheiat ultima editie de campionat pe penultima pozitie a clasamentului, strangand doar 59 de puncte. Micii “gazari” i-au devansat doar pe sportivii de la CS Comexim Lupeni 2, care au adunat cu noua puncte decat echipa originara din Ploiesti. Astfel, noua campioana la juniori este CS Tengo Salonta 1 (145 de puncte), iar in ordine s-au clasat CS Comexim Lupeni 1 (131), CS Viitorul 003 Alexandria (113), CS Crisul Oradea (103), CS Tengo Salonta 2 (66), iar ultimele locuri au fost ocupate de gruparile deja amintite: CS Petrom Ploiesti si CS Comexim Lupeni 2.

In alta ordine de idei, la mijlocul lunii octombrie se va desfasura ultima o noua etapa a seniorilor, din cadrul Campionatului National de fotbal-tenis. Inaintea acestei runde, podiumul de premiere este ocupat de trei echipe ploiestene: CS Petrom, CSU si CS Atlas.

Comments

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!